Denne side er dedikeret til alle hårdt arbejdende danske kogekoner og husmødre gennem tiderne.
V/ Flemming Madsen
Nøddebovej 9 1 th
2640 Hedehusene
Tlf 27586033
menu
Danske Egnsretter
          Forsiden
          Tilmeld dig her
          Opskrifter
          >>>HVEM ER JEG
          Hjælpecenter
Danske Egnsretter
Velkommen til mit mad univers.
Mit navn er Flemming Madsen, jeg er 58 år.
Gammel i gårde og absolut et legebarn, jeg blir aldrig gammel!
Jeg er uddannet kok på kokkeskolen i Kødbyen i København og
udlært på hotel Imperial også i København.
At rejse er livet
Herefter gik turen til Bruxelles hvor jeg har arbejdet på slottet i Beerstell, en meget berømt resturant som har eksisteret siden 1800 tallet.
Så gik rejsen til Mallorca hvor jeg arbejdede på Peppes Resturant, der er kendt af de fleste turister som har besøgt Mallorca.
Herefter gik rejsen til vores naboland Sverige hvor jeg har arbejdet på Elmstad Värtshus og OK Motellet i Norrtailje.
Fortsættes næste spalte.
Siden gik det på egne ben først med Resturant på Kreta Rethymno sammen med
min bedste ven Robert Frøslev
Herfra gik rejsen til Chania, hvor vi åbnede en lille resturant på Hotel Forum, med
Kretensiske specialiteter.
Efter et kort stop i Danmark gik turen igen sydpå, denne gang til Spanien, hvor Robert og
jeg arbejdede med hjemmesider.
Så gik turen atter hjemad til Danmark, hvor vi åbnede en Resturant i Lønstrup, vest
jylland,
Min filosofi omkring mad.
Mad er kvalitets råvarer, blandet med lokale opskrifter og hjertet det rette sted.
Viden og forståelse for råvaren er i højsædet, og at kæle for detaljer og udseende er
et must.
Har man en restaurant skal dette bygges på solidt håndværk og perfektionisme.
Hvad laver en kok til aftensmad til sig selv og sin familie?
Det spørgsmål er der sikkert mange der spørger sig selv om, bliv nu ikke skuffet, jeg
spiser det samme som dig.....
Dog kæler jeg måske lidt mere for råvaren.
Hvad det bedste jeg ved er?
Et veltillavet måltid og skal jeg lave noget ekstraordinært, er det variationer over kendte
retter eller råvarer. Eksperimental mad er sjovt og spændende og kan krydre dine smagsløg på nye og spændende måder.

Endnu en gang hjerteligt velkommen til min hjemmeside.

Kærligst, Flemming Madsen
3 Reklamepladser
ledige
3 Reklamepladser
ledige
3 Reklamepladser
ledige
© 2013 Danske Egnsretter (denne side er optimeret for Internet Explorer,Google Chrome og Firefox) - Optimeret til 1280x1024 Alle rettigheder og billeder tilhører Danske Egnsretter.